Workshop op maat


Van 1 juni tot 30 september is de Boekette-ri gesloten


Heeft u zin in een origineel bedrijfsuitje met collega's. Of een evenement zoals bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Dan kunt u een workshop op maat boeken. Deze workshops worden gegeven in het Cultureel Centrum Sterrenburg in Dordrecht.  Workshops kunnen ook op jullie eigen locatie plaats vinden. Vraag naar de mogelijkheden. 


Workshop Voorjaarsstam

 

Tijdens deze workshop maken we een stam op met bloembolletjes en diversen decoratie.

 

 

 Workshop Voorjaarskrans

 

Tijdens deze workshop maken we een krans met bloembolletjes (blauwe druifjes) en diversen decoratie.

 

 Workshop Kokedama
Japanse mosbollen

 

 

Japanse mosbollen blijven leuk om te maken en zijn zeer decoratief in huis. Tijdens de workshop maken we er vier. De mosbollen zijn neer te zetten op een schotel of dienblad, maar ook leuk om op te hangen.

 

 

 

 

 

 

 Workshop Bloemcake.

 

Tijdens deze workshop maken jullie een bloemcake, kleur in overleg. 

 

 

 

 


Workshop Bloemenbol

 

Tijdens deze workshop maken we een arrangement met twee bollen op een schotel. Uit één van de bollen komt een waterval van bloemen. Kleur van de bloemen naar keuze.

  

 

 

 

 

 


Workshop Bloemenhart 

 

Tijdens deze workshop maken we een arrangement in de vorm van een hart op een schotel. Kleur van de bloemen naar keuze. (Uitstekende takken alleen in het vroege voorjaar verkrijgbaar)

 

 

 

 

 

 


Workshop droogbloemen in stolp of ring

Tijdens deze workshop maken we een arrangement met droogbloemen in een stolp, of een ring met droogbloemen. Kleur van de bloemen naar keuze.

 Workshop Houten schijven met bloemen

 

Tijdens deze workshop maken we een arrangement met twee houten schijven met bloemen van het seizoen op een schotel. Diverse kleuren mogelijk.

 

 

 


Workshop bol op voet met verse bloemen

 

Tijdens deze workshop maken we een arrangement op een voet met bloemen van het seizoen. De bol wordt eerst bekleed met blad. daarna op de voet geplaatst en vervolgens opgevuld met bloemen. Diverse kleuren mogelijk.